Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قضاییه خبرگزاری فارس، پس از تعویق دوباره آزمون وکالت در اسفندماه سال گذشته، ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ به عنوان تاریخ برگزاری آزمون وکالت اعلام شد.

با این حال پس از افزایش آمار بستری‌ها و فوتی‌های کرونا و اوج‌گیری دوباره شیوع این ویروس دوباره زمزمه‌هایی درخصوص تعویق مجدد این آزمون به گوش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره آخرین تصمیم در خصوص برگزاری آزمون وکالت در انتهای هفته جاری اظهار کرد: هنوز در تصمیم‌گیری واحد اختلاف وجود دارد.

برگزاری آزمون وکالت در حالی پس از دوبار تعویق دوباره با ابهام مواجه شده است که چند روز پیش سازمان سنجش طی اطلاعیه‌ای تصریح کرده بود که آزمون ‌کارآموزی وکالت سال ۱۳۹۹ صبح جمعه ۲۰ فروردین‌ ماه در ۸۴ شهرستان برگزار خواهد شد و کارت ورود به جلسه آزمون نیز از سه شنبه ۱۷ فروردین از سایت سازمان سنجش قابل دریافت خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیسی وکالت آزمون وکالت ستاد ملی مقابله با کرونا علیرضا رئیسی علیرضا رییسی تعویق آزمون وکالت برگزاری آزمون وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به طور معمول وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود، مشارکت کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در برنامه سلام صبح به خیر شبکه سه، گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رأی دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رأی در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رأی داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رأی دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچیک از شعب ۲۲ گانه رأی نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رأی خود را به صندوق رأی بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تأیید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رأی به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رأی دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رأی را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 751724

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • تعویق زمان برگزاری دادگاه دونالد ترامپ
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال