Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، شما مخاطبان عزیز از طریق شبکه‌های اجتماعی برای شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با شماره ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷ یا شناسه @shahrvandyjc پیام‌های متعددی را در موضوعات مختلف ارسال کرده‌اید.

مهمترین پیام ها از میان انبوه پیام‌های رسیده در پیام‌رسان‌های شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در تاریخ سوم اسفند، در ادامه قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سلام از پنجشنبه صبح آب شهر قطع زاهدان هستیم لطفا گزارش تهیه کنید که چرا وصل نمی کنند

ممنون می شم اگر در رابطه با قطع درختان به بهانه خشک شدن و هرس نابه جا در ورامین شهرک رضی(فضای سبز قدیمی) پیگیری بفرمایید.

سلام، می شه پیگیری کنید که چرا با اینکه تصویب شده به دانشجو معلمان عیدی بدن، استان کرمان فقط به دانشجو معلمان عیدی نداده؟؟و برای سایر استان ها واریز شده، ولی  اداره کل آموزش و پرورش کرمان منکر اینکه باید دانشجو معلمان عیدی بگیرند...

سلام توراخدا یه گزارشی چیزی تهیه کنید از احقاق حقوق استخدامی های سال گذشته آموزش وپرورش درمورد حقوق ۱۵ روز شهریور که به بعضی مناطق پرداخت شده ولی به خیلی جاها نه والا تو این زندگی سخت وگرانی همین ۱۵ روزم برای یک معلم خیلی هست .

باسلام خسته نباشید من یه درخواستی داشتم که چرا قیمت ساینا اس شده 130میلیون آیا چه فرق شاخصی نسبت به ساینا معمولی پیداکرده که قیمتش این همه اختلاف داره فقط یه اس به آخر اسمش اضافه کردن قیمتش رو 35 میلیون زیاد کردن ممنون میشم پیگیری کنید

سلام وام پانزده میلیون ازبانک رفاگرفتم با ضامن کارمند خودم هم مستمری بگیرتامین اجتمای هستم باماهی 848هزارتومان بانک سه میلیون ازوام نگداشته دوقسط عقب بودم بدون اطلاع به من حقوق وپانصدهزارعیدی به جای قسط برداشته اند خیلی روی پانصدهزارعیدی حساب. کرده بودم عدالت یعنی اینجو،ی حقوق وعیدی ناچیز من ببرن الان صاحب خونه کرایه می خواد بچه ها خرجی می خواند ندارم خودم هم مريض حتماپول یک بسته قرص هم ندارم تورابه خدابه گوش مسئولین برسانید بانک رفا شعبه فردوسی کرمانشاه

سلام  قیمت خوراک دام  روز به روز گران تر می شه  اما قیمت شیر در حال کاهش که باعث شده  دامداری‌های زیادی ورشکسته  وتمام دام های شیرده خود را روانه کشتار گاه کنند

سلام اگر می شه یک سوالی از شرکت ایرانسل بپرسید چرا نقل و انتقال سیم کارت رو محدود کرده به نمایندگی هاش مراجعه می کنم می گن  5 تا سهمیه داریم اونم باید اول وقت بیاید اگر پر نشده باشه می تونید اقدام کنید

سلام

لطفا در خصوص بیمه شخص ثالث و اینکه با توجه به معامله به صورت وکالتی بعد از چند سال برای تمدید بیمه مراجعه کردم و می گویند که از ۱۹ بهمن ۹۹ طبق بخشنامه هزینه بیمه شما آزاد محاسبه می شود و تخفیف به مالک تعلق می‌گیرد.

تو رو خدا پیگیری کنید...

طرح ساماندهی خوب است ،اما نه به این شکل که ما بی خبر و با این وضع سخت معیشتی برای بیمه ماشین رنو پی‌کی مدل ۸۳ به جای پرداخت حدود ۶۰۰ هزارتومان ، دو میلیون و خورده ای به حساب بریزیم

 ، بدون هیچ اطلاع حداکثری به عموم جامعه از طریق رسانه و ....

سلام وقت بخیر،   به استحضار می رساند جمعی از هموطنان از فروشگاه های اینترنتی مجاز و دارای مجوز از وزارت صنعت معدن و تجارت (اینماد‌) به آدرس های chidline.com و parsismobile.com با عنایت به مجوزها و اعتماد به اینماد اقدام به خرید گوشی موبایل به صورت تک و تعداد کرده اند ولی متاسفانه فروشگاه ها از ارسال کالا خودداری نموده و علیرغم اخذ شماره حساب برای برگشت وجه هیچ مبلغی به حساب مالباختگان واریز نکرده اند و هم سایت از دسترس خارج شده است و هم شماره های تماس رو جوابگو نیستن و دفتر آنها تعطیل هست، لذا تمامی مالباختگان تقاضامندیم هرچه سریع تر مراجع ذیصلاح اقدام کرده و از خروج انها از کشور و خروج سرمایه مردم مالباخته جلوگیری به عمل آوردند

با تشکر

با سلام و احترام

بنده داوطلب دكتري هستم

با توجه به پيك ٤ كرونا

برگزاري آزمون در اسفند حكم مرگ جوانان اين كشور و خانواده های آنهاست

از شما تقاضا داريم براي تعويق آزمون دكتري ١٤٠٠ وزارت علوم پيگير باشيد تا كنكور در شرايط بهتر و عادلانه تری برگزار شود.

ممنون از لطف و توجه شما

با سلام لطفا پیگیر تعویق ازمون های دکتری و وکالت باشید

سلام

از شما خواهشمندم در خصوص تعویق آزمون دکتری ۱۴۰۰ اقدامات لازم را انجام دهید. بنده یکی از داوطلبین این آزمون هستم و در صورت برگزاری در اسفند شرکت نخواهم کرد.

داوطلبین زیادی هستند که خواهان تعویق هستند ولی نمیدانند از چه طریقی این موضوع رو به ستاد کرونا اعلام کنند.

یه هفته می گردیم تاامروز یک روغن کوچیک پیدا کردیم اعلام کنید تا مسئولین نظارت داشته باشند به بازار

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟

شهاب‌الدین جنیدی عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با سخنان معاون توسعه سازمان غذا و دارو در رابطه با انتظار برای افزایش بودجه دارو به 180 هزار میلیارد تومان اظهار کرد: به نظر می‌رسد میزان ارز مورد نیاز دارو که از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تا به دولت و مجلس پیشنهاد داده شود دو حالت بیشتر ندارد.

وی با بیان اینکه حالت اول این است که یا پشت این نظریه و کار کارشناسی وجود دارد و یا بر اساس میزان نیاز مردم و بیماران، نیاز بازار دارویی، آمارنامه دارویی کشور و مقدار مصرف در سال گذشته، داروها و فرمولاسیون‌های جدید و میزان اقبال پزشکان به انواع داروها به این عدد رسیده باشند و عدد دقیق و نزدیک به واقعیت باشد، تصریح کرد: متأسفانه این عدد پیشنهادی با عدد تخصیص داده شده و عدد پرداختی همیشه فاصله‌ای غیر قابل اغماض وجود داشته است.

جنیدی با اشاره به حالت دوم برای اعلام نیاز ارز دارویی افزود: حالت دوم این است که به دلیل چکش‌کاری‌هایی که انجام می‌شود عدد پیشنهادی از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت بیش از مقدار نیاز است و با توجه به اینکه می‌دانند که قرار است جرح و تعدیل شود، عددی را اعلام می‌کنند که پس از چکش‌کاری به عدد واقعی و مورد نیاز برای تأمین داروی مورد نیاز برسد، یا اینکه به عددی برسد که بازار دارویی کشور التهاب کمتری داشته باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: اگر این ذهنیت در تصمیم‌گیران و نمایندگان مجلس وجود داشته باشد که عدد پیشنهاد شده بیشتر از مقدار نیاز است به این معنی است که دو طرف یعنی وزارت بهداشت و مجلس به کار کارشناسی اعتقادی نداشته و طبیعتا یک کار بسیار حیاتی یعنی تخصیص ارز برای دارو به چانه‌زنی‌های بازار تنزل پیدا می‌کند. عدم هماهنگی و عدم اعتماد بین بخشی منجر به کاهش اعتبار لازم خواهد شد، همچنین وقت بسیار زیادی برای کار کارشناسی تلف شده و زمان زیادی را نیز برای اقناع سازی دو طرف می‌گیرد.

وی با بیان اینکه اگر جرح و تعدیل بودجه مورد نیاز به گونه‌ای باشد که در بازار دارویی کشور تأثیر بگذارد نگرانی‌ها بیشتر خواهد شد، گفت: در یک برهه‌ای از زمان شاید با کمبود یکسری اقلام دارویی هم در حوزه مواد اولیه و هم محصول نهایی دارو مواجه خواهیم شد، وقتی هم بازار دارویی ملتهب شد به صورت دومینو مشکلات پی‌درپی افزایش پیدا می‌کند. طبیعتا در این شرایط که سازمان غذا و دارو فوری به دنبال تأمین فوریت‌های دارویی خواهد رفت و احتمالا برای تأمین این اقلام باید به سراغ بازار جهانی برود و با توجه به تعجیلی که برای تأمین این داروها وجود دارد شرایط مذاکره سخت‌ خواهد شد و هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود.

جنیدی افزود: همچنین به دلیل نیاز کاهش دارو در بازار ولع بیماران برای خرید و نگهداشت بیش از نیاز دارو افزایش پیدا می‌کند و همین ما را مجبور می‌کند که تا چهاربرابر داروی مورد نیاز برای مصرف معمول را وارد کنیم، اتفاقی که در سال گذشته و سال‌های قبل نیز رخ داد. در این جا به لحاظ ریالی و ارزی مجبور به هزینه بیشتری خواهیم شد که به زیان کشور و بیماران به لحاظ روحی و جسمی است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران تأکید کرد: با توجه به اینکه دارو یک کالای اصلی و استراتژیک بوده و به جهت رفاه بیماران باید کار کارشناسی دقیق و با پیش‌بینی‌ها لازم توسط دولت انجام و به مجموعه تخصیصی ارائه شود و از سوی دیگر باید نظارت‌ها و راستی‌آزمایی‌ها هم توسط نهادهای نظارتی در خصوص عدد درخواستی، تخصیص داده شده و پرداخت شده انجام شود و هرچه میزان این عدد کمتر باشد میزان کمبود دارو در سال پیش‌ رو را هم تعیین خواهد کرد. در این زمان ما نباید مقصر کمبود دارو را وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بدانیم چرا که ارز تخصیص داده شده کمتر از آنچه بوده که آنها پیشنهاد داده‌اند.  

جنیدی با تاکید بر اینکه نوع ارز و زمان تخصیص ارز دارو هم بسیار مهم است، گفت: اگر قرار است ارزی اختصاص داده شود باید همزمان باشد با درخواست شرکت واردکننده و نوع آن هم باید بر اساس ارز رایج کشوری که در آن قرار است خرید اتفاق بیفتد انجام شود.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر در بیش از 100 قلم دارو کمبود وجود دارد، گفت: اگر عدد را بر اساس استاندارد اعلام کنند و نهادهای نظارتی نظارت دقیقی داشته باشند مشکلاتی در خصوص تخصیص ارز و کمبود دارو نخواهیم داشت. از سوی دیگر گزارش کارشناسی و روکش حسابداری همراه ارز باید به صورت شفاف به مراجع تصمیم‌گیر ارسال شود و مراجع تصمیم‌گیر میزان کاهش تخصیص را به صورت شفاف همراه با مستندات دلایل این کاهش را اعلام کنند و مجموعه‌های نظارتی نیز به این موضوع ورود کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در خردادماه
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • کمبود معلم در مهر امسال چگونه جبران می‌شود؛ معلمان را به اضافه کار تشویق می‌کنیم!
  • پیام سردار برای ستاره های تیم ملی والیبال ایران
  • تشویق معلمان به اضافه کار برای جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد